20.12.2013
Ainekset:
• 1 pkt pakaste-piirakkataikinaa
Täyte:
• 400g jauhelihaa
• 1 sipuli
• suolaa
• pippuria
• ripaus kanelia
• 1 rkl vehnäjauhoja
• 200g paseerattua tomaattia
• 100g juustoraastetta
• tilkka maitoa
Kauli sulanut piirakkataikina ja asettele se 26-28cm piirakkavuokaan. Leikkaa veitsellä ylimääräinen taikina pois ja säästä se.
Ruskista jauheliha. Lisää silputtu sipuli pannulle kuullottumaan. Mausta suolalla, pippurilla ja kanelilla. Sekoita joukkoon jauhot, paseerattu tomaatti ja 2/3 juustoraasteesta (n. 65g). Anna juuston sulaa.
Kaada täyte vuokaan. Kauli ylijäämätaikina ja ota siitä veitsellä tai muotilla sydän. Aseta se piirakan keskelle ja voitele maidolla. Ripottele sydämen ympärille loput juustoraasteesta.
Paista 225 asteessa uunin alatasolla n. 25 minuuttia. Peitä foliolla jos sydän alkaa tummua liikaa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä