30.5.2014
Tarvitset:
Brownietaikina:
• 150g margariinia
• 150g tummaa suklaata
• 1 ½ dl sokeria
• 1 dl fariinisokeria
• 1 tl vaniljasokeria
• 3 munaa
• 2 ½ dl vehnäjauhoja
• 1 rkl kaakaojauhetta
• ½ tl suolaa
Cookietaikina:
• 125g margariinia
• 3/4 dl sokeria
• 3/4 dl fariinisokeria
• 1 tl vaniljasokeria
• 2 munaa
• 3 dl vehnäjauhoja
• ½ tl leivinjauhetta
• 150g (Daim)suklaata
Brownietaikina: Sulata rasva ja suklaa ja anna jäähtyä. Sekoita mukaan sokerit ja munat yksitellen koko ajan vatkaten. Yhdistä jauhot, kaakaojauhe ja suola ja sekoita ne lopuksi taikinaan käännellen. Kaada taikina leivinpaperoituun n. 22cmx16cm vuokaan ja nosta jääkaappiin pariksi tunniksi jähmettymään.
Cookietaikina: Vaahdota rasva ja sokerit. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja sekoita taikinaan. Lisää lopuksi rouhittu suklaa ja levitä taikina brownietaikinan päälle.
Paista 175 asteisen uunin keskitasolla n. 35 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa annospaloiksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä