17.4.2015
Ainekset
3 isoa banaania
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
2 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa
3 kananmunaa
1/2 dl rypsiöljyä
3 rkl hunajaa
2 rkl sokeria
1 dl maitoa
2 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
4 dl vehnäjauhoja
+ 1 banaani koristeluun
Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen. Survo kolme banaania kulhossa haarukalla tai sauvasekoittimella. Lisää kaikki muut ainekset hyvin sekoittaen esimerkiksi puuhaarukalla tai nuolijalla.
Voitele leipävuoka (noin 25 x 10 cm) voilla ja kaada taikina vuokaan. Leikkaa yksi banaani kahtia, niin että saat kaksi banaaninpuolikasta. Asettele ne leivän päälle leikkuupinta ylöspäin.
Paista 175 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes leipä on saanut kullanruskean värin. Nauti joko sellaisenaan tai esimerkiksi hillon tai marjojen kera. Valmiin leivän voi säilyttää jääkaapissa.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos paljon soja ja Kinuskiemo! 🙂