1.1.2014
100 g vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
115 g voita tai margariinia (huoneenlämpöisenä)
115 g fariinisokeria
2 kananmunaa
100 g tummaa suklaata
50 g valkosuklaata
4 säilykepäärynän puolikasta tai 2 hieman ylikypsää tuoretta päärynää
1. Sekoita kuivat aineet keskenään
2. Vaahdota munat kevyesti erillisessä kulhossa.
3. Lisää kuiviin aineisiin voi, fariinisokeri ja munavaahto
4. Vatkaa seos tasaiseksi
5. Rouhi suklaat ja lisää suklaarouhe viimeisenä taikinaan.
6. Viipaloi päärynät ja asettele päärynäviipaleet muffinssien päälle
7. Paista 200 astetta noin 20 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä