24.5.2014
Pohja:
100 g voita
3/4 dl sokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1. vatkaa voi ja sokeri
2. Lisää muna ja kuivat aineet
3. levitä voideltuun vuokaan.
Täyte:
2,5 dl maitorahkaa
1 muna
3/4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
5 dl mustikoita
1. sekoita rahka, muna ja sokeri.
2. levitä mustikat pohjan päälle ja kaada rahkaseos pinnalle.
200 astetta puolisen tuntia
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5560 tähteä
Maailman paras mutakakku
2766 tähteä
Mokkapalat
2517 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
26 cm vuokaan tekisin täytteen 1,5-kertaisena, jotta varmasti yltää reunoille taikinan kanssa 🙂 Muuten saattaa jäädä hieman vajaaksi.