7.11.2013
Taikina:
8 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
½ tl suolaa
3 dl sokeria
150 g voita
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 ½ dl maitoa
2 munaa
1 keltuainen
2 tl raastettua sitruunankuorta
3 dl pakastettuja mustikoita
(kanelia, kardemummaa)
Ohjeet:
1. Sekoita kuivat aineet keskenään
2. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi
3. Lisää vaahtoon tuorejuusto
4. Lisää joukkoon maito, munat ja sitruunankuori
5. Kääntele joukkoon kuivat aineet pienissä erissä
6. Lopuksi sekaan mustikat
7. Jaa taikina isoihin muffinssivuokiin
8. Paista 175 astetta puolisen tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä