7.11.2013
Taikina:
8 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
½ tl suolaa
3 dl sokeria
150 g voita
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 ½ dl maitoa
2 munaa
1 keltuainen
2 tl raastettua sitruunankuorta
3 dl pakastettuja mustikoita
(kanelia, kardemummaa)
Ohjeet:
1. Sekoita kuivat aineet keskenään
2. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi
3. Lisää vaahtoon tuorejuusto
4. Lisää joukkoon maito, munat ja sitruunankuori
5. Kääntele joukkoon kuivat aineet pienissä erissä
6. Lopuksi sekaan mustikat
7. Jaa taikina isoihin muffinssivuokiin
8. Paista 175 astetta puolisen tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä