7.11.2013
Taikina:
8 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
½ tl ruokasoodaa
½ tl suolaa
3 dl sokeria
150 g voita
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 ½ dl maitoa
2 munaa
1 keltuainen
2 tl raastettua sitruunankuorta
3 dl pakastettuja mustikoita
(kanelia, kardemummaa)
Ohjeet:
1. Sekoita kuivat aineet keskenään
2. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi
3. Lisää vaahtoon tuorejuusto
4. Lisää joukkoon maito, munat ja sitruunankuori
5. Kääntele joukkoon kuivat aineet pienissä erissä
6. Lopuksi sekaan mustikat
7. Jaa taikina isoihin muffinssivuokiin
8. Paista 175 astetta puolisen tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2577 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä