24.5.2014
150 g voita
200 g suklaata
4 munaa
2,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
200 g tuorejuustoa
0,5 dl sokeria
1. vaahdota munat ja sokeri
2. sulata voi ja suklaa kattilassa ja kaada ohuena nauhana vaahtoon.
3. Lisää joukkoon kuivat aineet
4. kaada vuokaan
5.sekoita tuorejuusto ja sokeri, vatkaa kunnes hieman notkeampaa. Jos tuntuu paksulta, voi siihen lisätä vaikka munan.
6. kaada taikinan päälle ja ikään kuin marmoroi pinta.
7. 175 astetta reilu puoli tuntia!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Anteeksi että kesti vastaus, vuokasi oli varmasti passeli 🙂