24.5.2014
150 g voita
200 g suklaata
4 munaa
2,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
200 g tuorejuustoa
0,5 dl sokeria
1. vaahdota munat ja sokeri
2. sulata voi ja suklaa kattilassa ja kaada ohuena nauhana vaahtoon.
3. Lisää joukkoon kuivat aineet
4. kaada vuokaan
5.sekoita tuorejuusto ja sokeri, vatkaa kunnes hieman notkeampaa. Jos tuntuu paksulta, voi siihen lisätä vaikka munan.
6. kaada taikinan päälle ja ikään kuin marmoroi pinta.
7. 175 astetta reilu puoli tuntia!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Anteeksi että kesti vastaus, vuokasi oli varmasti passeli 🙂