8.7.2015
Haluan kokeilla ja opetella joten tässäpä ohjeeni tähän harjoittelukakkuun :
Pohjana käytin Kakkumonsterin sivuilta joskus ottamaani ohjetta ( jota muuten käytin myös eka kerran )
24cm vuoka
375g voita
375g sokeria
6munaa
330g jauhoja
2tl leivinjauhetta
eli tällehän kävi klassisesti, reunat matalat ja keskeltä kohosi. Pyyheliina tekniikan luin vasta tämän jälkeen.
Täyte:
Floravispi 1prk, mansikkarahkaa 1 prk ja maustamaton tuorejuusto ( Viola ) 1prk.
Vatkasin kerman, sekoitin loput täytteen ainekset siihen varoen.
Leikkasin kakkupohjan ”nyppylän” , kelmulla vuoratun astian pohjalle .
Täytin vuorotellen täyttellä ja kakkupohjasta leikkaamillani palasilla.
Peitin kelmulla astian ja annoin olla yön jääkaapissa.
tältä näytti aamulla.
Päällystin lopputäytteella
päällinen repesi…ja muutenkin muistutti katastroofia 🙂
eli tuon vuoksi pöllöllä on baskeripäässä , kun raukan päälaki pilkotti.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
IVI Hei! Piti vielä tulla lisäämään,että se kaupan valmis tuubissa saatava sokerikuorrute (mitä monesti siis joulupipareiden koristeluun käytetään) on myös eri hyvä liima aine massa koristeille. Unohdin sen tuolla aiemmin mainita! 🙂