20.6.2015
4 munaa
2 dl sokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja( gluteenitonta jauhoseosta )
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhoja
1 tl vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta
Täyte:
2dl vispikermaa
100g appelsiinin makuista tuorejuustoa
150g créme fraîche
vaniljasokeria
mustaherukoita
Vaahdota vispikerma, lisää tuorejuusto, ranskankerma ja vaniljasokeria maun mukaan.
Mustaherukat kokonaisena, sekoittaen käsin.
Kuorrutus:
vispikermaa 2dl ja 1 rkl vaniljakermijauhetta
Tummaa suklaata sulatettuna.
Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille.
Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja puolita veitsellä.
Kumoa toinen puoli toisen päälle.
Paina kevyesti, laita leivinpaperi suojaksi ja kevyt paino päälle. Jääkaappiin.
Leikkaa valitsemiasi muotoja.
Koristele vatkatulla vispikermalla ja sulatetulla suklaalla.
Voit laittaa keskelle coctailtikun, kasassa pysymisen varmistamiseksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Miten on sydämen laita? Se selviää, kun lukee reseptin! 😉