22.1.2016
Gluteeniton
Pohja:
4 dl semper kaurahiutaleita
2 dl glut. Jauhoja
2 tl leivinjauhetta
75g sulatettua voita
2 kananmunaa
Ainekset sekoitetaan, taputellaan glut.jauhojen avulla piirakkavuokaan.
Täyte:
400g jauhelihaa
Miniluumutomaatteja
Fetajuustokuutioita
1 prk Creme Bounjour Valkosipuliyrtti
2 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
Yrttinen-valkosipulimauste ( suolaton )
Juustoraastetta
Ruskista jauheliha, maustoin itse paikallisen kaupan ”salaisella mausteseoksella ” 😊
Pese ja halkaise pituussuunnassa miniluumutomaatit
Kaada ruskitettu jauheliha pohjan päälle, asetettele tomaatit sydämen muotoon ja loput reunoille. Fetajuustokuutioita maun mukaan. Tähän päälle ripottelin Valkosipulista-yrttimaustetta ( suolaton ).
Sekoita Creme Bounjour, ruokakerma ja kananmunat astiassa.
Kaada täytteiden päälle ja lopuksi ripottele juustoraastetta.
Paista 200 asteessa 25-30 min. Uunin alatasolla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Olen tehnyt lukemattomia eri variaatiota,viime kesänä perhejuhliin. Hyvä pohja.