27.7.2015
Tämän kakkupohjan teossa käytin ensimmäisen kerran itse sitä perinteistä ”lasimallia”. Eli 8 munan pohja, gluteenittomilla Finaxin hienoilla – jauhoilla .
Kokosin pohjan vuokaa jossa sen leipoin, vuorasin sen tuorekelmulla ensin
Täytteenä :
itse tehtyä mustikka-turkinpippuri hilloa http://www.dansukker.fi/fi/resepteja/mustikka-salmiakkihillo.aspx
vaniljajogurttia 4 dl
vispikermaa 3 dl
200 g maitorahkaa ( vaniljanmakuinen )
5 liivatetta
3 rkl vettä
Laita liivatteet kylmään veteen
vatkaa vispikerma pehmeäksi vaahdoksi
lisää kermaan maitorahka ja jogurtti
kuumenna mikrossa vesi ja liuota siihen liivateet
kaada liivatteet koko ajan sekoittaen täytteen sekaan
kostutin hieman pohjan osia maidolla ensin,
hilloa ja sen päälle vaniljatäytettä
lopuksi peitin kelmulla ja laitoin painon päälle , kylmään.
Pursotuksen tein Flora vispillä johon olin sekoittanut vaniljakremijauhetta.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Siinä tapauksssa onnea valmistuneelle 🙂