22.7.2015
Pohja:
2 dl Semper- kaurahiutaleita
1 dl glut. jauhoja
50 g sul.voita/margariinia
1 kananmuna
1 tl leivinjauhetta
kaikki ainekset vain sekoitetaan yhteen , tämä ohje riittää pieneen piirasvuokaan, isompaan suosittelen kaksikertaisena.
levitä pohja piirakkavuoan pohjalle ja hieman reunoille , minä käytän Eskimo foliovuokia näissä. Taikina 2x.
poron kylmäsavurouhetta 120g ( Kylmänen )
kirsikkatomaatin puolikkaita
2dl ruokakermaa
100g ruohosipulituorejuustoa
2 munaa
2dl juustoraastetta
Tässä uuniin menossa:
täyte 2 :
kinkkusuikaleita 200 g
aurinkokuivattuja tomaatin paloja
2 dl ruokakermaa
100g aurinkokuivattua tuorejuustoa
2 munaa
2dl juustoraastetta
täyteaineet levitetään pohjalle, ja sekoitetaan muut aineet keskenään ja kaadetaan pohjan päälle.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Mikä lämpö uunissa ja paistoaika?