6.6.2016
Pohja: (tästä tulee 2 kpl)
1,75 g juoksevaa rasvaa
400 g kermaviiliä
3 munaa
3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
1 dl tummaa kaakaojauhetta
1 rkl leivinjauhetta
0,75 tl soodaa
0,75 tl suolaa
1 rkl vaniljasokeria
Ohje:
Sekoita rasva, kermaviili, munat ja sokeri hyvin keskenään. Sekoita loput aineet keskenään ja siivilöi nesteiden joukkoon. Sekoita nopeasti vain sen verran että sekoittuvat juuri ja juuri. Älä vaivaa.
Kaada taikina kahteen voideltuun 20 cm irtopohjavuokaan.
Uunissa saa olla noin 200 asteeessa noin 25 min.
Kun ovat hyvin jäähtyneet, tasoita pinta (jos tarvetta) ja tee suklaatäyte väliin
jonka päälle tulee kermavaahto.
Kakun väliin:
35 g sulaa margariinia
2 rkl vettä + 2 tl pikaespressokahvijauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
1,75 dl tomusokeria
&
1 dl vispikermaa (vaahdota)
1 tl vaniljasokeria
0,5 tl vaniljakreemijauhetta
Kreemi sokerimassan ja kakun väliin:
110 g voita
3/4 dl siirappia
0,5 dl tomusokeria
100 g appelsiinituorejuustoa
Notkista voi vatkaimella. Lisää siirappi ja tomusokeri. Vatkaa joukkoon tuorejuusto.
Lopuksi sitten sokerikreemi tasaisesti muotoillun kakun päälle (nostin kyljelleen) ja
päälle vaaleanpunaista sokerimassaa. (Tämä ohje on Suklaapossun sivulta)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
<3