12.5.2015
Pohja:
Semperin Kola-keksejä puolitoista pakettia (n. 200g)
laktoositonta voita 80g
Täyte:
0,5 dl sitruunamehua
5 kpl liivatteita
2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 tl vaniljasokeria
1 dl tomusokeria
2 valkuaista
200 g vaniljanmakuista tuorejuustoa
200 g vaniljarahkaa
Pohjassa ensin murskaa keksit ja sekoita niihin voisula. Taputtele leivinpaperilla päällystetyn irtopohjavuoan (halk. 24) pohjalle.
Laita liivatelehdet likoamaan ja vaahdota vaniljakastike.
Lisää se rahkan ja tuorejuuston joukkoon. Lisää sokerit.
Vaahdota valkuaiset ja lisää varovasti joukkoon.
Sekoita liivatteet kuumaan sitruunamehuun ja kaada täytteen joukkoon varovasti norona.
Sitten vaan täyte keksipohjan päälle ja jääkaappiin maustumaan yön yli.
Koristeltu sokerimassalla ja tummalla suklaalla (nalle suklaanmakuista massaa)
ja nuotion liekit isomaltoosia….
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos nopeasta vastauksesta😊