30.5.2016
(6 annosta)
5 dl kuohukermaa
0,75 dl sokeria
1 kpl vaniljatanko
120 g valkosuklaata
2 kpl liivatelehtiä.
Lisäksi tarvitaan mustikka-vadelmasosetta ja vadelmia.
Sekoita kerma, sokeri ja vanilja kattilassa.
(puolita vaniljatanko, ota puukolla siemenet tangoista
ja heitä kaikki kattilaan)
Kiehauta. Sulata koko ajan sekoittaen joukkoon
valkosuklaa paloina. Lisää lopuksi kylmässä vedessä
liotetut liivatteet. (poista lopussa vaniljatangot seoksesta).
Ensin hyydytetään pannacotta lasissa. Malleja ja tyylejä on monia. Laitoin omat lempilasit joita käytän tuikkukippoina käyttöön
ja loput pannacotat laitoin pieniin lasimukeihin.
Jalalliset lasit laitoin pyyhkeellä vuorattuun leipävuokaan jotta ovat vinossa. Sitten kaadoin pannacotan jäähtymään laseihin.
Kun olivat pikkasen hyytyneet siirsiin jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Kun olivat hyytyneet laitoin ihan vain Piltin vadelmamustikka- sosetta laseihin ja vadelmia päälle. Soseet kun eivät ole liian
makeita, niin sopii hyvin pannacotan kanssa. Vadelmia päälle ja nauttimaan! 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
Ai että!❤️