9.1.2014
Aineet:
Pohja:
90 g hapankorppuja
50g voita
2 rkl maitoa
Täyte:
7 kpl liivatetta
2 prk tonnikalaa öljyssä
175 g majoneesia
1 prk kermaviiliä
1 dl ruohosipulia
1 kpl kasvisliemikuutio
1,5 dl vettä
2 rkl ketsuppia
maun mukaan tilliä, sitruunapippuria, maustepippuria ja suolaa.
Tee pohja:
Murskaa hapankorput ja lämmitä voi ja sekoita keskenään ja tasoita leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Kostuta maidolla.
Täyte:
Liuota liivatteet…
Kuumenna kasvisliemi vedessä ja heitä sekaan puristetut liivatteet.
Sekoita kaikki muut aineet keskenään. Vuoan reunat voi sivellä öljyllä, niin ei jää kiinni. Lisää kasvisliemineste varovasti täytteeseen ja kaada kaikki vuokaan.
Jäähdytä jääkaapissa 2-3h. Parempaa vasta seuraavana päivänä.
Koristele munilla, katkaravuilla tai vaikka sitruunankuorilla ja tillillä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Ihana koristeluidea!!