28.6.2016
Pohja:
250 g minttudominokeksejä
80 g voita
Täyte:
2 x 175 g laktoositonta Philadelphia-tuorejuustoa
4 dl kermaa
1 dl Kissanminttu-kermalikööriä
1,5 dl sokeria
145 g Pandan minttumurusuklaata
4 rkl minttulikööriä + 2 rkl vettä
6 liivatetta
tippa vihreää elintarvikeväriä
Pohjassa murskataan keksit ja sekoitetaan sulatettu voi joukkoon.
(Tässä minulla oli 24 cm halkaisijaltaan oleva vuoka.)
Pehmennetään tuorejuusto, lisätään sokeri, vaahdotettu kerma likööri ja paloiteltu suklaalevy.
Sulatin liotetut liivatteet minttulikööri+veden+elintarvikevärin kanssa ja kun jäähtynyt, norona
valutetaan täytteeseen. Täyte vuokaan keksipohjan päälle ja jääkaappiin pariksi päiväksi maustumaan.
Koristelin kekseillä ja suklaalla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Tämä syntyi vähän vahingossa tämä kakku kun ajattelin että voisi olla vaikka lomakaupunkikakku tai jotain oman synttäripäivän kunniaksi. Mutta näin kuumalla ei jaksanut kovasti suklaan kanssa enempiä kikkailla joten…..Töistä kun lähin niin muruakaan ei ollut jäänyt 😀