24.9.2015
Juustokakkusia puolukkasadon innoittamana! 🙂
Pohjaan laitoin perus Digestive-keksejä ja muutaman fazerina-keksin kun oli jäänyt yli.
(250 g keksejä + 90 g voita)
Vuokana oli säädettävä reunavuoka.
Täyte:
200 g boysenmarjarahkaa
4 dl kermavaahtoa
200 g vaniljatuorejuustoa
1 dl sokeria
3 dl puolukkasurvosta
1 rkl vaniljasokeria
Aiemmat aineet vain sekaisin ja sitten sulatetaan liivatteet veteen:
5 liivatelehteä
tilkka vettä
Sekoitetaan liivateneste varovasti täytteeseen ja kaadetaan keksipohjan päälle vuokaan.
Kun kakku hyytynyt, päälle vielä:
4 dl laimennettua mustaherukkamehua
2 dl hyytelösokeria
(Paketin ohjeen mukaan)
Koristeeksi marjoja ja valkosuklaata
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Voi kiitos! Hyvin meni eilen kaupaksi 😉