28.3.2016
En tiedä miksi tätä kutsua mutta on pashan ja moussen sekoitus…. 🙂
Tämä oli meidän perheen pääsiäisjälkkäri:
250 g rahkaa
200 g appelsiinirahkaa
4 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
5 liivatelehteä
loraus sitruunanmehua ja kuorta
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
0,5 dl rusinoita
0,5 dl kuivattuja karpaloita
200 g hillottua appelsiininkuorta
1 dl mantelirouhetta
– Laitetaan liivatteet likoamaan kylmään veteen
-vaahdotetaan vaniljakastike
-sekoitetaan rahkan joukkoon kaikki muut aineet
-yhdistetään
-lisätään kuumassa vedessä kiehautettu liivate
(lisätään norona kun jäähtynyt)
Laitoin kahteen muottiin tuorekelmua ja kaadoin täytteen niihin.
Saa makustua vaikka kaksi päivää jääkaapissa….
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Ihanan näköisiä herkkuja. Tämän ohjeen laitan kyllä muistiin ensi pääsiäistä ajatellen. Olisi tänä pääsiäisenä kovasti tehnyt mieli tehdä pashaa mutta kuopuksen muna-allergian takia jätin tekemättä, kun hän ei olisi ymmärtänyt miksei saa syödä, mutta tämä sopii hänellekin 🙂