10.2.2020
Pohja
200 g Digestive-keksejä
80 g voita
Sekoitetaan sulanut voi keksien kanssa ja taputetaan noin 22 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan.
Täyte
400 g tuorejuustoa (maustamaton)
100 g vaniljatuorejuustoa
1,3 dl tomusokeria
0,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 dl kermaa (vaahdota)
3 valkuaista (vaahdota)
1 dl Baileys-likööriä (kiehautetaan)
4 liivatelehteä
joukkoon vielä lopuksi pari ruokalusikallista Baileysta.
Laitetaan jääkaappiin hyytymään neljäksi tunniksi, ennen kiilteen tekoa.
Kiille
2,5 dl Ässä-Shot-salmiakkilikööriä
3 liivatetta
+ 2 rkl salmiakkilikööriä vielä lopuksi joukkoon
Koristeet
Valkosuklaata (minulla on silikonimuotteja, mihin valutin sulatettua valkosuklaata ja pakastimen kautta kakun päälle)
makumassaa (tein pieniä kukkasia muotin avulla makumassasta)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5565 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1777 tähteä
Britakakku
1467 tähteä
Mainio juustokakku! Kivan pehmeä täyte, ja maku vastasi mahtavasti mummontohvelia. Käytin kiilteessä liköörin sijasta Haganolin salmiakkimixeriä ja hyvin toimi silläkin!