30.10.2014
Aineet:
1 l punaista laktoositonta maitoa
2 dl kermaviiliä
3 kpl kananmunia
1 tl suolaa
halutessa voita ja ruohosipulia
Sekoitetaan munat ja kermaviili ja laitetaan maidon joukkoon.
Kuumenna kiehumispisteeseen, sekoittele samalla ettei pala pohjaan.
Anna juustomassan kokoontua tunnin verran lämpimässä.
Valuta ylimääräinen neste pois siivilän avulla ja ennen muottiin laittamista sekoita vaikka nokare voita ja suolaa joukkoon.
Mikäli nestettä kertyy vielä muottiin laita harso päälle ja valuta ylimääräinen neste pois…
(Ylimääräisestä nesteestä kannattaa tehdä vaikka sampylöitä)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5632 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Juustonakin Muumi osaa olla hellyttävä. 🙂
Veikkaan, että Muumi teki nopeasti katoamistempun.