24.4.2014
Pohja:
9 kpl Digestive-keksejä
50g voita
Täyte:
200g mangorahkaa
2 dl kermaa
200g appelsiinituorejuustoa
1 rkl vaniljasokeria
4 kpl liivatelehtiä
4 rkl vettä
kiivejä
Murskaa keksit ja sulata voi/margariini. Sekoita tasaiseksi massaksi ja levitä irtopohjavuoan (18 ø) pohjalle, johon on pingotettu leivinpaperi.
Laita jääkaappiin siksi aikaa kun teet täytteen.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma vaahdoksi (vaniljasokerin kanssa) ja lisää tuorejuusto ja rahka sekaan.
Kuten myös puristetut liivatteet jotka sulatettu kiehuvaan veteen. Voit myös pilkkoa kiivin pieneksi palasiksi ja sekoittaa mukaan.
(Lisää sokeria maun mukaan)
Laita kiivisiivuja sopivin välein irtopohjavuoan reunoille.
Kaada täyte irtopohjavuokaan ja tasoita pinta. Anna hyytyä pari-kolme tuntia.
Koristele kiivillä tai muilla marjoilla.
Kahvi ja vadelmakastike paikallaan kakun kanssa 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos! Maistui oikein hyvältä vadelmakastikkeen kanssa…. 🙂