13.6.2014
Täyte;
400 g vaniljarahkaa
2 dl kermaa
4 kpl liivatteita
1 dl appelsiinimehua
Lisäksi kiiviä ja vadelmia…..
Laita liivatteet likoomaan kylmään veteen.
Rahkat ja vaahdotettu kerma sekaisin (joukkoon raastetaan appelsiinin kuorta), sulatetaan liivatteet reiluun puoleen desiin kuumennettua appelsiinimehua. Sekoitetaan rahkaseoksen joukkoon varovasti ja laitetaan hyytymään jääkaappiin (itsellä oli neliönmallinen leivinpaperilla vuorattu irtopohjavuoka) muutamaksi tunniksi tai yön yli…..
Leikkaa hyytynyt rahka haluamaasi muotoon ja koristele kiivillä ja vadelmilla.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Söpöjä kesäleivoksia! Ja nopeatekoisia, kunhan täytteen on etukäteen tehnyt jääkaappiin. Nyt ei voi valittaa, ettei mökillä ehdi rustailla leivoksia! 😉