12.1.2014
2 dl kermaa
1,5 dl sokeria
0,5 dl siirappia
25 g voita
ripaus sitruunamehua
ripaus fariinisokeria
Sekoita ainekset paksupohjaisessa kattilassa, anna kiehua poreillen noin 20-30 min.
Sekoita välillä.
Kun toffee alkaa saostua ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä pienessä vuokassa jossa leivinpaperi. Itse laitoin jääkaappiin jäähtymään ja kun tarpeeksi jäähtynyt (vaikka pakkasen kautta) saa pienillä muoteilla muotoiltua nätit ja maukkaat toffeepalat…..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Ekaa kertaa tein toffeeta ja lapset ainakin tykkäs 🙂