
Kinuskileipomo Irzu 12.1.2014
2 dl kermaa
1,5 dl sokeria
0,5 dl siirappia
25 g voita
ripaus sitruunamehua
ripaus fariinisokeria
Sekoita ainekset paksupohjaisessa kattilassa, anna kiehua poreillen noin 20-30 min.
Sekoita välillä.
Kun toffee alkaa saostua ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä pienessä vuokassa jossa leivinpaperi. Itse laitoin jääkaappiin jäähtymään ja kun tarpeeksi jäähtynyt (vaikka pakkasen kautta) saa pienillä muoteilla muotoiltua nätit ja maukkaat toffeepalat…..
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2585 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Ekaa kertaa tein toffeeta ja lapset ainakin tykkäs 🙂