28.5.2016
Pohja:
2 dl kylmää vettä
1 tl suolaa
3 dl ruisjauhoja
2 dl spelttijauhoja
2 rkl öljyä
Sekoita kaikki aineet keskenään ja jaa 24 osaan
Muotoile voidellun muffinipellin koloihin.
Täyte:
1 dl kermaa
1 kananmuna
1 dl juustoraastetta
muutama murunen aurajuustoa
2 rkl silputtua ruohosipulia
3 ruokalusikallista ruohosipulituorejuustoa
muutama aurinkokuivattu tomaatti pilputtuna
pala punaista paprikaa pilputtuna
mustapippuria, suolaa, valkosipulirouhetta
Sekoitetaan kaikki keskenään ja laitetaan ”ruisvuokiin”
Uuniin 230 ja vartin verran…..
Koristelin ruohosipulilla ja halloumijuustolla 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Noniin! <3 🙂 Itselläkin jäi kerran taikinaa yli pikkasen mutta muistaakseni taisin saada siitä sitten 3 kpl norm. muffinssin kokoisia piiraita ylimäärästä.. (itsellä kun on silikonisia irtovuokia niin sain niin tuhlattua sen lopun) Ens kerralla aattelinkin että voisi ruisjauhoja vaikka vähän vähentää…