7.11.2016
1 tl leivinjauhetta
3 dl kuohukermaa
suklaarusinoita
Täytteessä kuumennetaan kahvi kattilassa kiehumispisteeseen, lisätään viski ja vaahtokarkit. Ota kattila pois levyltä. Sekoitetaan kunnes vaahtokarkit ovat sulaneet. Annetaan jäähtyä ja sitten lisätään joukkoon vaahdotettu kerma. Valutetaan seos jäähtyneen kakkupohjan päälle ja laita jääkaappiin pariksi tunniksi. Päälle suklaarusinoita.
(ps. tämä ohje on joskus Kotiliesi-lehdestä bongattu.)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos! Meinaan kyllä tehdä pian näitä uudelleen 🙂