14.1.2015
Kiva iltapala….
Koverra omena ja täytä erilaisilla hedelmillä. Halutessa vaikka jotain hyvää kastiketta tai hunajaa loraus päälle 🙂
Seuraava teksti suora kopio netistä: (mikäli haluaa kokeilla)
Americas Test Kitchenin kokkien mukaan pilkottuja hedelmiä, kuten omenalohkoja kannattaa liottaa hetken aikaa hunajavedessä. Liottamattomat omenalohkot tummuvat minuuteissa, mutta hunajavedessä liotetut omenat pysyvät kirkkaina tuntikausia. Hedelmien tummuminen johtuu polyfenolioksidaasi-entsyymistä, jonka toimimisen hunajan sisältämä peptidiyhdiste ehkäisee. Noin 2 ruokalusikallista hunajaa 2,5 desilitraan vettä on sopiva määrä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Wau,tuohan on ihana tapa saada lapsetkin syömään hedelmiä 🙂 Kiitos vinkistä