10.12.2015
2,5 dl paahdettuja auringonkukan siemeniä
2,5 dl kurpitsansiemeniä
2 dl pellavansiemeniä
1 dl hasselpähkinöitä rouhittuna
1 dl manteleita rouhittuna
7 dl gluteenittomia kaurahiutaleita
0,5 dl psylliumkuitujauhetta
3 tl merisuolaa
2 rkl hunajaa
6 rkl voita
2 rkl oliiviöljyä
7 dl vettä
Näitä eri variaatioita leivästä löytyy. Sekoitin kaikki kuivat aineet keskenään. Lämmitin veden (ei liian kuumaksi), johon lisäsin hunajan ja voin. Sekoitin sitten kaikki aineet keskenään hyvin ja kaadoin voideltuun vuokaan. Annoin olla jääkaapissa parisen tuntia ja sitten laitoin tunniksi uuniin 175-asteessa. (pikkasen alemmalla tasolla) Tunnin jälkeen otin leivän pois vuoasta ja käänsin ritilälle toisinpäin vielä toiseksi tunniksi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Pikkasen aikaa kestää paistella kuin tavallinen leipä mutta hyvää kannattaa odottaa. Tuhtia tavaraa 🙂