3.4.2016
5 dl vehnäjauhoja (noin)
1 pussi kuivahiivaa
1 dl kermaa
1,5 dl rasvatonta maitoa
(tai 2,5 dl maitoa, kerman ja rasvattoman maidon tilalla)
1 tl suolaa
1 tl sokeria
5 rkl öljyä
Sekoitetaan kuivat aineet keskenään. Lämmitetään maito +40 asteiseksi. Lisätään öljy. Ja loput aineet sekoitetaan keskenään. Annetaan nousta 20 min.
Kaulitaan levyksi ja laitetaan päälle esim. oliiviöljyä, valkosipulirouhetta, parmesanjuustoa, oliiveja, kirsikkatomaattia ja juustoraastetta. Rullataan ja leikataan palasiksi ja laitetaan ”rullat” voideltuun irtopohjavuokaan (22 cm). Voidellaan kananmunalla ja laitetaan päälle seesaminsiemeniä. Annetaan nousta toiset 20 min.
Paistetaan uunissa 25-30 min. (asteet 200)
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kiitos, oli hyvää keiton kanssa sellaisenaan 🙂