20.3.2016
Vaahdotin ensin voin ja sokerin, lisäsin kananmunan ja lopuksi jauhoseoksen. Taputtelin voidellun vuoan pohjalle ja reunoille tasaiseksi ja laitoin odottamaan jääkaappiin. Vuoka on noin 22-23 cm.
Sekoitin kaikki aineet vain keskenään ja vaahdotin muutaman minuutin. Kaadoin vuokaan ja uuniin 175 astetta ja 40 min. Unohdin puolessavälissä laittaa leivinpaperin päälle, joten tuli pikkasen liian tumma pinta. Eli sen voisi laittaa ajoissa juustokakun päälle. Jäähdytin vuoassa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Kiitos! Ja on vielä maukkaampaa kun jaksaa odotuttaa makustumista jääkaapissa vuorokauden verran 😛