14.5.2016
Pohja:
100 g voita
75 g tomusokeria
1 keltuainen
2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
Pehmennetään voi ja lisätään sekaan kaikki aineet paitsi jauhot. Nypitään ensin massa sekaisin ja sitten vasta lisätään jauhot ja nypitään vähän lisää. Jääkaappiin odottamaan että massa kohmettuu pikkasen, niin on parempi käsitellä kun laittaa vuokiin. Laitoin taikinan muffinssivuokaan, jonka koloissa olivat silikoniset muotit. (Tein taikinasta 11 kpl palloja, jotka muotoilin silikonivuoan pohjalle, pistelin haarukalla myös pohjiin reikiä) Tästä satsista sain siis 11 kpl tartaletteja.
Uunissa pohjat olivat noin 10 min 180 asteessa….
Päälle laitoin vaniljakreemia (valmisjauheesta), vadelmia, tomusokeria ja sitruunamelissan lehtiä…………
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5594 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Slurp! Etten alkaisi ahmia, miten hidastelisin lusikan kanssa? 😉