1.12.2016
POHJA
– 300g porkkanoita
– 4 kananmunaa
– 2dl sokeria
– 1dl fariinisokeria
– 5dl vehnäjauhoja
– 2tl leivinjauhetta
– 1/2tl suolaa
– 2tl kanelia
– 1pss (70g) saksanpähkinöitä
– 2dl öljyä
TÄYTE/KUORRUTUS
– 400g maustamaton tuorejuusto
– 150g margariinia
– 3dl tomusokeria
TEE NÄIN
Kuori porkkanat ja raasta. Vaahdota munat ja sokerit. Sekoita kuivat aineet keskenään. Rouhi pähkinät ja säästä n.4rkl koristukseen.
Siivilöi kuivat aineet muna-sokerivaahtoon. Sekoita joukkoon raaste, pähkinät ja öljy.
Vuoraa leivinpaperilla irtopohjavuoka (halk. 24cm) ja kaada taikina vuokaan. Paista 175-astetta alatasolla n.50min tai kunnes tikkuun ei tartu taikinaa.
Anna jäähtyä hyvin. Vatkaa sillä välin kuorrutteen aineet keskenään.
Halkaise kakku. Levitä puolet kuorrutteesta väliin ja loput pinnalle. Koristele pähkinärouheella. Peitä kakku ja anna vetäytyä jääkaapissa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Aina ei osaa lehtien resepteistä päätellä herkullisuutta. Sinä onnistuit tekemään hyvän löydön, jota vielä omalla tuunauksella paransit. 🙂