1.3.2014
Taikina:
3,5dl Vehnäjauhoja
2dl sokeria
2tl leivinjauhoja
2tl vaniliinisokeri
1dl maitoa
2 kananmunaa
n. 1dl raparperiä (voi laittaa enemmänkin)
vajaa 1tl kardemummaa
Päällinen:
2dl vispikermaa
1rkl vanilijakreemijauhetta
100g tuorejuustoa
violettia elintarvike väriä ja nonparelleja.
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää muut aineet ja sekoita, älä vatkaa. Lisää lopuksi raparperi.
Nostele taikina vuokiin, ja anna paistua uunissa 200 asteessa 16-18min. Päällisen voi tehdä sillä välin, kun muffinit ovat uunissa, ja laittaa jääkaappiin siksi aikaa kunnes muffinit ovat jäähtyneet. Kun muffinit ovat jäähtyneitä, pursota päällinen ja nauti 😛
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5654 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2555 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä