Kinuskileipomo ilopilleri

Kategoria: Juusto- ja hyydykekakut Nähty 62780 kertaa
 
30.04.2014
 
11 kommenttia

LUKIJAN RESEPTIKinuski juustokakku


Pohja:
Puoli pakettia digestive keksejä
75g sulatettua voita

Täyte:
3dl valmista kinuskikastiketta
5dl vispikermaa
200g tuorejuustoa
4 liivatelehteä

Kuorrute:
2dl valmista kinuskikastiketta
2 liivatelehteä

Murskaa keksit muruiksi ja lisää sulatettu voi, painele irtopohjavuokaan. Laita jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa kun valmistat täytteen.

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoomaan. Vaahdota kerma, lisää joukkoon tuorejuusto ja kinuski. Kiehauta tilkka vettä johon liuotat liivatelehdet. Kaada liivatelehdet pienenä norona täytteeseen samalla sekottaen hyvin. Laita täyte pohjan päälle ja muutamaksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään.

Laita liivatteet likoomaan, kiehauta tilkka vettä, johon liuotat liivatteet ja kaada seos hyvin sekottaen kinuskin joukkoon. Kaada täytteen päälle ja pistä kylmään vielä muutamaksi tunniksi hyytymään.

Parasta juustokakku minusta on vasta seuraavana päivänä, joten itse tekisin tämän päivää ennen kun tarjoilen sen. Nam, tämä on syntisen hyvää 😉