30.4.2014
Pohja:
Puoli pakettia digestive keksejä
75g sulatettua voita
Täyte:
3dl valmista kinuskikastiketta
5dl vispikermaa
200g tuorejuustoa
4 liivatelehteä
Kuorrute:
2dl valmista kinuskikastiketta
2 liivatelehteä
Murskaa keksit muruiksi ja lisää sulatettu voi, painele irtopohjavuokaan. Laita jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa kun valmistat täytteen.
Laita liivatelehdet kylmään veteen likoomaan. Vaahdota kerma, lisää joukkoon tuorejuusto ja kinuski. Kiehauta tilkka vettä johon liuotat liivatelehdet. Kaada liivatelehdet pienenä norona täytteeseen samalla sekottaen hyvin. Laita täyte pohjan päälle ja muutamaksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään.
Laita liivatteet likoomaan, kiehauta tilkka vettä, johon liuotat liivatteet ja kaada seos hyvin sekottaen kinuskin joukkoon. Kaada täytteen päälle ja pistä kylmään vielä muutamaksi tunniksi hyytymään.
Parasta juustokakku minusta on vasta seuraavana päivänä, joten itse tekisin tämän päivää ennen kun tarjoilen sen. Nam, tämä on syntisen hyvää 😉
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Minun ohjeessani käytän rahkaa purkin tuossa täytteessä ja kinuskikastike tulee kiilteeseen.Hyvin pysyi koossa ainakin minulla.