Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
Kinuskileipomo ilopilleri

Kinuski juustokakku

30.4.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
false

Pohja:
Puoli pakettia digestive keksejä
75g sulatettua voita

Täyte:
3dl valmista kinuskikastiketta
5dl vispikermaa
200g tuorejuustoa
4 liivatelehteä

Kuorrute:
2dl valmista kinuskikastiketta
2 liivatelehteä

Murskaa keksit muruiksi ja lisää sulatettu voi, painele irtopohjavuokaan. Laita jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa kun valmistat täytteen.

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoomaan. Vaahdota kerma, lisää joukkoon tuorejuusto ja kinuski. Kiehauta tilkka vettä johon liuotat liivatelehdet. Kaada liivatelehdet pienenä norona täytteeseen samalla sekottaen hyvin. Laita täyte pohjan päälle ja muutamaksi tunniksi jääkaappiin jähmettymään.

Laita liivatteet likoomaan, kiehauta tilkka vettä, johon liuotat liivatteet ja kaada seos hyvin sekottaen kinuskin joukkoon. Kaada täytteen päälle ja pistä kylmään vielä muutamaksi tunniksi hyytymään.

Parasta juustokakku minusta on vasta seuraavana päivänä, joten itse tekisin tämän päivää ennen kun tarjoilen sen. Nam, tämä on syntisen hyvää 😉

Kategoriat

Juusto- ja hyydykekakut

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/__400x400.ilopilleriKinuski juustokakku
11
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14545_1625719_10152294297264558_727077588_n_400x400.jpgilopilleriRaparperi/kardemumma muffinssit
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/__400x400.ilopilleriGeisha palat
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14545_1379620_10152003557289558_1666488801_n_400x400.jpgilopilleriKahdensuklaan juustokakku

Kommentit (11)

Arja Mäkinen
7.10.2018 08:28

Minun ohjeessani käytän rahkaa purkin tuossa täytteessä ja kinuskikastike tulee kiilteeseen.Hyvin pysyi koossa ainakin minulla.

Riinaewe
25.9.2017 18:50

Kokeilin viikonloppuna tätä. Kommentteja lukiessani huomasin, että muutamalla ei ole kakku hyytynyt. Lisäsin yhden liivatteen lisää ja juuri ja juuri pysyi kakku kasassa.. Muuten oli oikein hyvää. Keksipohjan vaihdoin kondisokerikekseihin, nam.

Riinaewe
21.9.2017 15:20

Minkä kokoiseen vuokaan tämä on tehty?

ilopilleri
Kinuskileipomo ilopilleri
5.9.2015 15:40

Voi tehdä gluteenittomana 🙂 ja minä taisin tehdä parikin päivää aikaisemmin. Kuhan vaan laittaa esim. Kelmun suojaksi. Ja en tiedä voiko pakastaa,en oo pakastanut.

Mansusa
2.9.2015 15:30

Hei, meillä juhlat tulossa ja teen ns. normikinuskikakun, mutta siellä yksi gluteiinitonta ruokavaliota noudattava, tämän varmaan voi tehdä myös gluteiinittomana, mutta voiko tehdä aiemmin ja pakastaa vai säilyykö kuinka hyvin jääkaapissa?

smarenki
26.5.2015 10:33

Ihan järjettömän hyvää, nammmm! Kiitos =)

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
11.9.2014 21:36

Kannatta varmaan liivatteiden määrää lisätä jos on juustokakku levinnnyt, en keksi muuta selitystä. Liivatelehti merkkikin voi vaikuttaa ja samoin lämmin sää.Toivottavasti muilla onnistuu tämä kakku paremmin kuulostaa ainakin kovin herkulliselta ohjeelta. Itse tein elokuun helteillä juustokakun johon tuli 10 liivatetta ja siinä oli 4 dl kermaa sekä 400g rahkaa ja soseutettuna mustikoita ja vadelmia ja se levisi täysin vaikka oli yön yli ollut hyytymässä jääkaapissa. Tuo minun kakku olisi varmaan vaatinut 15 liivatetta niin olisi tullut hyvä.

ilopilleri
Kinuskileipomo ilopilleri
11.9.2014 06:41

Moikka! En osaa kertoa, mulla kävi meinaan toisella kerralla ihan samallatavalla kun sinulla, tein kaiken niinkun ohje sanoi, ekalla kerralla onnistui, ja toisella kerralla sitten ei jähmettynytkään.. :/

roselyn
6.9.2014 11:52

Osaisikohan joku kertoa mitä mun kakulle tapahtui 😮 tein ihan tämän ohjeen mukaan ja olen ennenkin tehnyt paljon juustokakkuja, kun ne on meillä lemppareita, mutta tälle kävi hassusti. Tein tämän eilen illalla ja nyt tänään rupesin ottamaan tätä jääkaapista, niin koko kakku hyllyi ja juustokinuskiseos lillui pitkin vuokaa. Yöllä, kun tein kinuskikuorrutteen, kakku oli normaalisti jähmettynyt ja nyt se on ihan vetinen ja pitää kauhoa lusikalla vuoasta 🙁

ilopilleri
Kinuskileipomo ilopilleri
30.4.2014 11:28

Tämä on todella helppo ja herkullinen! Suosittelen kokeilemaan 🙂

Näytä lisää

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa