22.11.2013
Pohja:
Digestive keksejä noin puoli pakettia
100g voita (Voi laittaa enemmänkin, oma pohjani jäi vähän kuivaksi)
1 Suklaa täyte:
-100g maitosuklaata
-1dl kermavaahtoa
-200g tuorejuustoa
2 Suklaa täyte:
-100g tummaa suklaata
-1dl kermavaahtoa
-200g tuorejuustoa
-punaista elintarvike väriä (halutessaan)
Murskaa keksit muruksi, ja sulata voi, ja lisää sekaan. Painele vuokaan. Laita siksi aikaa jääkaappiin kun teet täytteet.
Vatkaa kermavaahto, lisää makeutusta oman makusi mukaan, jos haluaa. Lisää tuorejuusto, ja jaa kahteen eri osaan. Sulata suklaa annan hetken aikaa jäähtyä ja kaada toiseen kerma-tuorejuusto seokseen ja laita keksipohjan päälle. Ja toisen suklaan kanssa sama homma. Ja laitat sitten toisen kerroksen päälle. Koristeluun käytin mantelirouhetta. Tähän voi tietysti käyttää liivatettakin jos haluaa, vaikka kyllä se näinkin pysyi hyvin kasassa 🙂
Kuva ei anna oikeutta kakulle, maku oli ihan mahtava!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä