13.12.2013
Pohja:
200g voita
9dl kaurahiutaleita
2rkl vehnäjauhoja
2rkl sokeria
3tl leivinjauhetta
2tl vaniliinisokeria
50g tummaasuklaata
0,5dl fariinisokeria
loraus makeutusainetta (nestemäinen)
Päälle
200g Geisha paloja
Sekoita kuivat aineet ja fariinisokeri keskenään. Sulata voi mikrossa, ja lisää siihen suklaa. Sekoita kuivien aineiden joukkoon ja levitä pellille. Paista uunissa 175 asteessa noin 10min.
Laita geishapalat kuumalle pohjalle, anna olla hetki, ja levitä lusikalla tasaiseksi kerrokseksi. Anna jäähtyä ja nauti, jos maltat 😉
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä