25.3.2015
1 ½ dl öljyä
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
2 tl kanelia
1 tl neilikkaa
1 tl kardemummaa
2 munaa
2 dl sokeria
2 dl kermaviiliä tai maustamatonta jogurttia
Korppujauhoja tai mannasuurimoita
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Vatkaa munat ja sokeri kevyeksi vaahdoksi (muutama minuutti). Sekoita joukkoon öljy ja kermaviili (tai jogurtti).
Lisää sitten jauhoseos muutamassa erässä ja sekoita tasaiseksi (vatkaimella). Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (tilavuus n. 1 ½ l).
Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla n. 45 min. Kumoa ja anna jäähtyä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Voi kiitos Kinuskiemo ja Kinuskikissa! Olen ihan otettu että ihmiset joita arvostaa ja ihailee kehuvat leivonnaisia 🙂