26.4.2015
Soodaleipä:
1½ dl Myllyn Paras kuidukas kolmen viljan leseseosta
5 dl Myllyn Paras sämpyläjauhoseosta
1 tl suolaa
1 tl soodaa
3½ dl piimää (lakt.)
Sekoita kuivat aineet kulhossa keskenään. Sekoita niiden joukkoon nopeasti sekoittaen piimä. Kumoa leivinpaperin päälle ja jauhoja apuna käyttäen muotoile kökkäreestä pyöreä leipä. Tee terävällä veitsellä pintaan neliö ja paista 200 asteisen uunin alatasolla 30-40 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2816 tähteä
Mokkapalat
2559 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Onpa reilun leivän näköinen kunnon leipä! Hyvä tietää, ettei kannatakaan säästellä, tuoreeltaan leipä on parasta. 🙂