26.4.2015
Karpalo-cookies
100g margariinia tai voita (lakt.)
1 dl sokeria
1 muna
2 dl Myllyn Paras erikoisvehnäjauhoja
2 dl Myllyn Paras kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa
ripaus inkivääriä
1-1,5 dl kuivattuja karpaloita
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hienonna kuivatut karpalot. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja karpalot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Muotoile taikinasta noin 15-20 palaa, pyöritä palat palloiksi ja litistä niitä hieman litteämmiksi. Nosta keksit leivinpaperin päälle pellille. Jätä leviämisvaraa.
Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes keksit saavat vähän väriä.
[myllynparas]
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5616 tähteä
Maailman paras mutakakku
2815 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä