1.9.2014
Rocky road – palat
200 g maitosuklaata
250 g tummaa suklaata
1 prk (n. 400 g) sokeroitua kondensoitua maitoa
50 g voita
200 g lakritsipaloja
100 g vaahtokarkkeja
3 dl suolapähkinöitä
Paloittele suklaat.
Sulata suklaat, kondensoitu maito ja voi paksupohjaisessa kattilassa keskilämmöllä välillä sekoitellen.
Leikkaa lakritsipalat pariin osaan ja vaahtokarkit koosta riippuen 2–4 osaan.
Sekoita lakritsit, vaahtokarkit ja pähkinät sulaan suklaaseokseen.
Kaada massa leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (esim. lasagnevuoka).
Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia ja leikkaa paloiksi.
Säilyy huoneenlämmössä kuivassa paikassa noin viikon (siis säilyisi, jos sitä ei söisi, mutta tätä ei voi olla syömättä).
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä