Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Paahdetut hunajamantelit

Leipomo: HopeaLoimu
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
false

Paahdetut mantelit

3 dl (2 pss) kuorimattomia manteleita
2 rkl hunajaa
2 rkl vettä
2 tl rypsiöljyä
1/2 dl sokeria
2 tl kanelia
1/2 tl suolaa

Levitä mantelit leivinpaperilla päällystetylle pellille ja paahda 225C uunissa n. 5-10 minuuttia, uunin tehosta riippuen.

Hämmentele manteleita aika ajoin ja ole tarkkana kuin porkkana, etteivät mantelit kärvähdä.

Kun mantelit ovat kullanruskeita ja tuoksuvia, nosta pelti uunista.

Sekoita teflonkasarissa hunaja, vesi ja öljy kiehumispisteeseen. Kun neste kiehuu, lisää mantelit.

Sekoita ja anna kiehua n.5 min.kunnes suurin osa nesteestä on imeytynyt manteleihin.

Nosta mantelit vatiin, jossa on puolet sokeri-kaneli-suolaseoksesta. Kierittele manteleita seoksessa ja ripottele loput sokeriseoksesta päälle.

Kategoriat:

JouluKonvehdit ja makeisetMuuta makeaa
- - 0

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Paahdetut hunajamantelit

Leipomo: HopeaLoimu
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
false

Paahdetut mantelit

3 dl (2 pss) kuorimattomia manteleita
2 rkl hunajaa
2 rkl vettä
2 tl rypsiöljyä
1/2 dl sokeria
2 tl kanelia
1/2 tl suolaa

Levitä mantelit leivinpaperilla päällystetylle pellille ja paahda 225C uunissa n. 5-10 minuuttia, uunin tehosta riippuen.

Hämmentele manteleita aika ajoin ja ole tarkkana kuin porkkana, etteivät mantelit kärvähdä.

Kun mantelit ovat kullanruskeita ja tuoksuvia, nosta pelti uunista.

Sekoita teflonkasarissa hunaja, vesi ja öljy kiehumispisteeseen. Kun neste kiehuu, lisää mantelit.

Sekoita ja anna kiehua n.5 min.kunnes suurin osa nesteestä on imeytynyt manteleihin.

Nosta mantelit vatiin, jossa on puolet sokeri-kaneli-suolaseoksesta. Kierittele manteleita seoksessa ja ripottele loput sokeriseoksesta päälle.

Kategoriat:

JouluKonvehdit ja makeisetMuuta makeaa
- - 0

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

Kommentit (0)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa