5.3.2014
Vaalea kerros
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää taikinaan vehnäjauho, kaakaojauhe, leivinjauhe ja suola.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Jäähdytä.
Lisää suklaa ja rouhitut pekaanipähkinät taikinaan ja sekoita hyvin.
Vuoraa pitkulainen esim. lasagnevuoka jossa on korkeat reunat leivinpaperilla. Lusikoi puolet suklaataikinasta vuokaan. Säästä loput kolmanteen kerrokseen.
Valmista nyt toinen kerros. Sulata valkosuklaa ja anna sen vähän jäähtyä. Sekoita 100 g voita, tuorejuusto ja valkosuklaa sekaisin. Lisää sokeri, vehnäjauhot ja kananmunat. Sekoita hyvin.
Kaada valkoinen juustokerros suklaatakinan päälle ja kaada loput suklaataikinasta valkoisen juustokerroksen päälle. Vedä veitsellä kuvioita taikinaan.
Paista brownieta 175 asteessa noin 40 min – 1 h. Paistoaika riippuu brownien paksuudesta. Jäädytä brownie hyvin ennen leikkaamista.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5606 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä