31.10.2015
5 munaa
5 dl sokeria
300g voita
3tl leivinjauhetta
1tl soodaa
5tl kanelia
7dl vehnäjauhoja
500g porkkanaraastetta
Kuorrutus
400g tuorejuustoa
200g voita, sulatettuna
1pkt tomusokeria
1rkl vaniljasokeria
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita keskenään kuivat aineet ja sekoita muna-sokeri vaahtoon vuorotellen sulatetun voin kanssa. Lisää lopuksi porkkanaraaste. Paista 175 asteessa n. 40minuuttia
Sekoita kuorrutuksen tuorejuusto ja sulatettu voi ensin, lisää sitten tomusokeri ja vaniljasokeri. Vatkaa sen verran, että tulee tasaista. Levitä jäähtyneen pohjan päälle.
Koristele halutessasi.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5585 tähteä
Maailman paras mutakakku
2801 tähteä
Mokkapalat
2536 tähteä
Brookies
1794 tähteä
Britakakku
1520 tähteä
en tiedä tästä, kun tein kuitenkin sillä kinuskikissan ohjeella, kun kiinnosti se appelsiinin maku =) Sillä onnistui hyvin, ja varmasti onnistuisi tälläkin!