22.11.2015
Pohja:
200g digestive keksejä
80g voita, sulatettuna
Hienonna keksit hienoksi, sulata voi ja yhdistä. Painele vuokaan, jonne on pingotettu leivinpaperi pohjalle.
Täyte:
5dl Vispikermaa
400g tuorejuustoa
3dl tomusokeria
3tl vaniljasokeria
½dl vettä
6liivatelehteä
Laita liivatteet kylmään veteen (max. 7 minuuttia) vispaa kerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto ja sokerit. (lisää sokeria maunmukaan.) Purista liivatelehdet ja sulata veteen. Anna hetken jäähtyä ja lisää vaahtoon. Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa, mielellään yön yli.
Kiille:
2dl vettä
4 liivatelehteä
2-3 passion hedelmää
1-2 prk mango-pilttiä
Laita liivatelehdet kylmään veteen (max. 7min) Sekoita piltit ja passionhedelmä keskenään. Sulata liivatteet ja yhdistä hedelmien kanssa. Jos seos on kuumaa anna hetki jäähtyä ja kaada sitten kakun päälle ja anna hyytyä vähintään 4h-yön yli.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Ihan paras!