Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 
undefinedKinuskileipomo Henzzzku

Kinkku-aurasarvet

3.11.2014

Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19374_joulu08-135_600x600.jpg

24kpl

Taikina:
n. 7 dl vehnäjauhoja
n. 1tl suolaa
200g sulatettua voita
2,5dl maitoa
50g tuorehiivaa
175g emmentaljuustoraastetta

Täyte:
1pss (300g) kinkkusuikaleita (esim.snellman)
aurajuusto, kokonainen
Creme Bonjour tuorejuusto, ruohosipuli, 1 rasia

Voiteluun:
muna

Ohjeistus:
Sekoita hiiva lämpimään maitoon, lisää ensin n.2dl vehnäjauhoja (+suola) ja lisää sen jälkeen juustoraaste. Vaivaa sekaan loput jauhot ja sulatettu voi.

Valmista täyte sekoittamalla yhteen kinkkusuikaleet, aurajuusto ja tuorejuusto.

Jaa valmis taikina kolmeen osaan ja kauli ympyröiksi. Ympyrät jaetaan kahdeksaan sektoriin. Nostele täytettä sektoreiden leveisiin päätyihin ja rullaa sarviksi. Muotoile ja tuki mahdolliset reikäkohdat, ettei täyte valu pellille. 🙂 Voitele munalla.

Paista 200 asteessa n. 15-20min, kunnes sarvet saavat kauniin värin.

Nämä kannattaa popsia pois samana päivänä, ovat silloin ehdottomasti parhaimmillaan. 🙂

Kategoriat

Muut suolapalat

Lisää suosikkeihin

Kirjaudu sisään lisätäksesi reseptin suosikkeihin.

Muistiinpano

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi muistiinpanoja.

Tulosta

Leipomon muita reseptejä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/19374_joulu08-135_400x400.jpgHenzzzkuKinkku-aurasarvet
6

Kommentit (6)

sokeriruusu
8.10.2016 09:42

Päätin kokeilla ohjettasi. Meni 9 dl täysjyväjauhoja vehnä/ ohra, en tiiä eikö vedä rasvaa itseensä niin paljon kuin tavis jauhot. Vieläkin jäi tarpeeksi pehmeäksi. Kohotus aikaa tässä ei mainittu mutta oletan että hiivataikinat kuitenkin kohotetaan 😊 vähemmän on tullu tämmösiä tehtyä…
Katsotaan mitä tulee😆

Henzzzku
Kinuskileipomo Henzzzku
13.11.2014 23:02

Voi anteeksi, en ole ehtinyt vastaamaan. En ole koskaan pakastanut joten en tiedä. Pakastitko? Miten onnistui? Itse olen tehnyt aina samana päivänä kun olen laittanut tarjolle, koska oman kokemuksen mukaan ovat silloin ehdottomasti parhaimmillaan (niinkuin toki monet muutkin leivonnaiset). 🙂

Mamma13
5.11.2014 15:13

Voiko näitä pakastaa? Onko kokemusta? Ajattelin tehdä illaistujaisiin etukäteen valmiiksi 🙂

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
3.11.2014 15:10

Näitä täytyy ehdottomasti joku kerta kokeilla, NAM! Ihan herahti vesi suupieleen! 🙂

Kinuskiemo
3.11.2014 13:47

Hyvä, että teit sentään pari tusinaa! Ei tarvitse laskea, kuinka mones kenelläkin on menossa. 😉 Leipomispäivänä häviävät alta aikayksikön.

rikkipippuri
3.11.2014 13:10

Oi-joi, ovatpa kauniita ja herkullisen näköisiä! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa