28.11.2017
1 1/2 dl vadelmia
1 1/2 dl mustikoita
1 1/2 dl kuohukermaa
2 1/2 dl rahkaa 2%
Vatkaa kerma kovahkoksi vaahdoksi, lisää joukkoon rahka sekä tuoreet marjat, käyttäessäsi pakastemarjoaja, sulata marjat ja valuta ylimääräinen neste pois. Vatkaa vielä tasaiseksi seokseksi. Annoseksesta riittää n.10-12 isoon muffinivuokaan. Ja pakasta jäädykeet.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
kiitos 🙂 kuvaa tulee kunhan saan taas aikaiseksi tehtyä uuden satsin.