21.12.2013
250 gr voita
2 dl sokeria
1 dl kermaa
2,5 dl perunajauhoja
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhoa
2 tl kardemummaa
vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi ja sekoita kuivat aineet erikseen. Sitten pikkuhiljaa sekoitetaan kerman kanssa kuivat aineet mukaan taikinaan.
Anna jähmettyä muutaman tunnin jääkaapissa, mieluiten yön yli.
Paistetaan uunista riippuen 200 asteessa noin 7-10 min.
Maku parantuu muutaman päivän päästä.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Kiitos ohjeesta! Muokkasin sitä vähän ja tein tämän:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207090490034314&set=a.1547998693567.79900.1043063773&type=3&theater